maanantai 17. marraskuuta 2008

Fetasalaatti

Lauantailta jääneet maukkaat broilerin leikkeet syötiin tänään. Muuntelemalla ja lisäämällä saa jääkaappiin säilötyistä ruuista taas maistuvia ja erilaisia. Jälkiruokakin täydensi osuvasti ateriaa.
Leikkeiden seuraksi keitin riisiä ja sekoitin fetasalaatin.

Fetasalaatti

Pehmeälehtistä keräsalaattia revittynä
Kesäkurpitsaa pilkottuna
Viher-mustapippuria jauhettuna
Ripaus neitsytoliiviöljyä sekoitetaan salaattiin
Punaista paprikaa suikaleina
Fetajuustoa paloina
Mustia oliiveja









Jälkiruoka oli hyvää ja nopeaa. Mövenpick Sveitsistä valmistaa hyviä jogurtteja ellei jopa parhaita mitä markkinoilla on. Ostin tarjouksesta 99 senttiä purkki. Miksei se muuten voi olla 1 euro, kun kuitenkin se pyöristyy kassakoneessa ylöspäin. Joskus tulee ajatelleeksi, että meitä kuluttajia pidetään ihan höpsöinä, kun tipautetaan sentti hinnasta ja saadaan viimeiseksi numeroksi yhdeksikkö.
Tämä jogurtti sisälsi 20% hedelmävalmistetta, josta 14% persikka-passionhedelmää, maitoa, sokeria, hapatetta, rasvatonta maitojauhetta, stabilointiainetta ja maitoproteiinia.
100 grammassa on 166 kilokaloria, purkissa oli 150g ja kaloreita 250. Kyllä tätä jogurttia kannattaa silloin tällöin syödä jälkkärinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.