sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Halloumi-juustosalaatti

Grillattu tai paistettu halloumi-juusto sopii hyvin alkuruokasalaattiin. Makea hedelmä ja suolainen juusto salaatissa on loistava yhdistelmä. Kokeilkaapa.

Halloumi-juustosalaatti (6 annosta)

1 pkt (150g) halloumi-juustoa
1 prk säilöttyä persikkaa
2 tomaattia
pala kurkkua
pehmeälehtistä ruukkusalaattia
Kastike:
3/4 dl oliiviöljyä
1/4 dl balsamicoa
mustapippuria





Leikkaa juusto 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Lohko persikat, tomaatit ja kuutioi kurkku.
Yhdistä tomaatti ja kurkku salaatin joukkoon. Lisää salaatin päälle persikkalohkot. Paista juustoviipaleet pannulla tai grillaa. Lisää ne salaatin päälle.
Sekoita kastikeainekset ja pirskottele salaatille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.