keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Broilerikeitto

Selailin töissä Koti ja Makuja sivustoa. Keittojen osastolta löysin kiinnostavan kevyen, mutta ruokaisan keiton. Tekaisin kauppalistan ja poikkesin markettiin ostamaan puuttuvat ainekset. Broilerin fileepihvit, Apetitin keittokasvikset ja tomaattimurska puuttuivat. Reilu puoli tuntia ja keitto höyrysi lautasella. Tämä taisi olla ensimmäinen broilerikeittoni, jonka olen tehnyt eikä jää viimeiseksi. Sen verran hyvää oli.

Broilerikeitto

150 g broilerifilettä eli yksi filee
oliiviöljyä
1 sipuli
5 dl vettä
1 kanaliemitiiviste
185 g tomaattimurskaa
1/4 dl esikypsytettyjä ohrasuurimoita
250 g kasvissuikaleita Apetit
mustapippuria, suolaa
tuoretta timjamia



Pilko sipuli ja kuullota se öljyssä kasarissa. Lisää vesi, kanaliemikuutio, tomaattimurska ja ohrasuurimot. Keitä 25 minuuttia. Lisää kuutioitu broilerifilee ja kasvissuikaleet. Kypsennä miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Tarkista maku ja lisää suolaa ja mustapippuria.
Ripottele pinnalle tuoretta timjamia. Nauti ruisleivän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.