keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Herkkusienipasta

Pasta on nopea ruoka, syntyy kädenkäänteessä. Niin tänäänkin. Herkkusieniä ja sipulia, valkosipuliakin, oli valmiina. Siitähän mehevä pasta syntyi, kun vielä ruokakermaa (15%) ja mausteita joukkoon lisäsin.

Herkkusienipasta

5 dl kierrepastaa
250 g herkkusieniä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
chiliä jauheena
2 dl ruokakermaa




Laita pasta suolalla maustettuun kiehuvaan veteen ja kypsennä sopivaksi. Puhdista ja lohko herkkusienet. Pilko sipulit. Kuullota sipulia ja valkosipulia oliiviöljyssä. Lisää sienet ja mausteet. Kuullota hetki. Lisää kerma. Valuta pasta ja kaada kastikkeen joukkoon. Sekoita. Nauti.
Ketsupin asemasta pastan seurana on tuoretta tomaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.