keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Kasv iksia ja hedelmiä

Söin tukevan lounaan tänään Ravintola Tomaatissa. Alkuruuaksi salaattia, pääruokana poronkäristystä ja jauhemaksapihvejä perunamuusilla ja puolukkasurvosta. Olipas hyvää kuin kotiruokaa. Jälkkärinä persikkarahkaa. Olisin jaksanut tällä aterialla aamuun saakka, mutta kokosin kuitenkin ilta-ateriaksi salaatit.
Salaattia pääruokana ja jälkiruokana. Tein molemmille salaateille dippikastikkeet. Pääruualle kreikkalaistyyppisen kurkku-jogurttidipin ja jälkiruualle ricottajuustodipin.

Pääruokasalaatissa oli salanovasalaattia, tomaattia ja oranssia suippopaprikaa.
Salaattikastike; puolikas kurkkua raastettuna ja valutettuna , n 100g turkkilaista jogurttia, 2  valkosipulinkynttä murskattuna, suolaa ja oliiviöljyä.

Jälkiruokasalaatissa oli melonilohkoja, appelsiinia lohkottuna, omenoita höyrytettynä maustettuna palmusokerilla. Meloneille ripottelin paahdettuja siemeniä.
Salaattikastike, puolikas purkkia ricottajuustoa, johon sekoitettuna vaniljasokeria ja kanelia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.