torstai 3. kesäkuuta 2010

Tomaatti-fetapasta

Tänään pidin paastoa puoli päivää, toisin sanoen minulla oli hedelmälounas. Vain banaani ja päärynä. Illalla söinkin hyvällä omatunnolla pastaa. Sekin oli pastaksi aika kevyttä. Ikean Hirvet-luomupasta oli ihan hyvää, kannattaa ostaa vastaisuudessakin. Kun luin tuoteselosteesta Hirvet-sanan, ajattelin sen olevan kirjoitusvirhe. Mutta totuus selvisi kun nostelin kypsää pastaa lautaselle. Pastat muistuttavat hirven päätä ilman sarvia, kyseessä on emohirvi. Saimme makoisat naurut popsiessamme näitä hirvenpäitä.

Tomaatti-fetapasta
2 dl pastaa
vettä ja 1 tl suolaa
2 valkosipulinkynttä
puolikas isoa punasipulia
mustapippuria
oliiviöljyä
1 rasia kirsikkatomaatteja (keltaista ja punaista)
fetajuustoa kuutioina
vihreitä oliiveja
rucolaa, timjamia
Lisää pasta kiehuvaan suolalla maustettuun veteen ja keitä kypsäksi, Hirvet pastan keittoaika on 6 minuuttia.
Pilko valkosipulinkynnet pieniksi ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Kuullota sipulit oliiviöljyssä ja lisää pannulle mustapippuria. Puolita kirsikkatomaatit ja riivi timjamia, nosta ne pannulle sipulien joukkoon anna niiden "kypsyä" miedolla lämmöllä muutama minuutti, sekoita välillä. Valuta pasta ja lisää pannulle sekoittaen. Lisää joukkoon fetakuutiot ja oliivit. Päälle nostin rucolaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.