keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Broileripaistos

Ostin pakkauksen broilerin ohutfileitä, niitä sopi pakkaukseen 7 kpl ja paino 750 g. Pakko oli ottaa, kun ei pienempää ollut eikä ollut maustamattomia fileitä ja rintapalojakaan. Milloin S-market oikein hoksaa, että kannattaa ottaa naturelleja ja jättää vähemmistöön maustelitkuissa lilluvat.  Vai pitääkö niiden tuotteiden säilyä viikkokausia siellä hyllyillä odottamassa, että kuluttaja paremman puutteessa ne nappaa.
No paistoksen valmistin ja hyvä niin, onpahan huomiselle samaa ruokaa.

Broileripaistos


750 g broilerin ohutfileitä
1 rkl rypsiöljyä
ripaus suolaa
teriyakikastiketta
broilerimaustetta, currya
7 kpl pekoniviipaletta
1 dl aurinkokuivattua tomaattia paloina
1 prk ranskankermaa
3 tl maille-sinappia
Pyyhi fileet kuivaksi ja pirskottele niiden pinnalle tteriyaki-kastiketta. Mausta ja ruskista ne pannulla öljytilkassa.
Nosta fileet uunivuokaan. Ruskista pekoniviipaleet kuumalla pannulla rapeiksi. ja nostele jokaiselle fileelle pekoniviipale. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja lisää vuokaan.  Kaada vuokaan myös loraus vettä. Mausta ranskankerma sinapilla ja levitä fileille. Kypsennä paistosta uunin 200-asteessa noin 15 minuuttia.
Tarjosin lisukkeina riisiä, joihin lisäsin kypsymisen loppuvaiheessa herneitä, lisäksi vielä tomaattia, tuoreita luumuja ja kurkkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.