Parsasalaatti
Rapeaa pehmeää friseesalaattia, keitettyä parsaa pilkottuna ja viinirypäleitä. Päälle pirskoteltuna neitsytoliiviöljyä.
Kastike
1 dl jogurttia, 1 dl vaahdotettua kermaa, 2 tl piparjuuritahnaa, 2 rkl puristettua sitruunamehua, 1 tl sokeria, 1/2 dl tuoretta silputtua persiljaa. Sekoitin ainekset ja annoin vetäytyä jonkun aikaa jääkaapissa. Nostelin kastikkeen salaattivadin keskiöön. Päälle koristeeksi ja syötäväksi ananassalviaa.
Kastike
1 dl jogurttia, 1 dl vaahdotettua kermaa, 2 tl piparjuuritahnaa, 2 rkl puristettua sitruunamehua, 1 tl sokeria, 1/2 dl tuoretta silputtua persiljaa. Sekoitin ainekset ja annoin vetäytyä jonkun aikaa jääkaapissa. Nostelin kastikkeen salaattivadin keskiöön. Päälle koristeeksi ja syötäväksi ananassalviaa.
Katkarapusalaatti
Vihreää salanovasalaattia, kevätsipulia, hunajamelonia, Päälle pirskoteltuna öljy/sitruuna/sokeri-kastike.
Katkaravut kastikkeessa
! pieni purkki ranskankermaa, 1 rkl puristettua sitruunanmehua, sokeria, suolaa, 2 tl hunajasinappia, valkopippuria rouhaistuna, sekoita ja lisää joukkoon valutetut katkaravut. Nostele katkaravut salaatille .
Koristele tillillä ja lisää lopuksi puolitetut pienet luumutomaatit.
Katkaravut kastikkeessa
! pieni purkki ranskankermaa, 1 rkl puristettua sitruunanmehua, sokeria, suolaa, 2 tl hunajasinappia, valkopippuria rouhaistuna, sekoita ja lisää joukkoon valutetut katkaravut. Nostele katkaravut salaatille .
Koristele tillillä ja lisää lopuksi puolitetut pienet luumutomaatit.
Kuulostaa ihan juhlapäivän päivälliseltä. Herkullisen näköisiä salaatteja.
VastaaPoistaannekatariina,
VastaaPoistaKatkarapusalaatista tykättiin erikoisesti.