Tomaatti-pekonipasta
Ruskista suikaleiksi leikattu pekoni pannulla, mausta ripauksella suolaa. 300 g kirsikkatomaatteja
2 rkl oliiviöljyä
2 tl vaaleaa balsamicoa
suolaa ja mustapippuria
1 tl sokeria
Huuhdo ja puolita kirsikkatomaatit. Lado tomaatit laakeaan uunivuokaan. Sekoita öljyseos. Pirskottele se tomaateille. Paahda 225-asteessa noin 15 minuuttia.
2 rkl oliiviöljyä
2 tl vaaleaa balsamicoa
suolaa ja mustapippuria
1 tl sokeria
Huuhdo ja puolita kirsikkatomaatit. Lado tomaatit laakeaan uunivuokaan. Sekoita öljyseos. Pirskottele se tomaateille. Paahda 225-asteessa noin 15 minuuttia.
Keitä fusillipasta al denteksi.
Valuta pasta ja lisää pekonien joukkoon, lisää mukaan kirsikkatomaatit ja sekoita.
Annostele lautasille, ripottele pinnalle juustoraastetta, basilikaa ja silputtua ruohosipulia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.