tiistai 3. toukokuuta 2011

Tomaatti-pekonipasta

Kirsikkatomaatteja oli vielä sen verran jäljellä kaapissa, että ajattelin käyttää ne nyt jollain tapaa. Niinpä paahdoin ne uunissa.  Pekonisuikaleet tiristin pannulla rapeiksi ja pasta kiehumaan. Pasta pelastaa niin sopivasti kaappiin jääneet rippeet  ateriaksi. Mitään ei jää pois heitettäväksi.

Tomaatti-pekonipasta
300 g kirsikkatomaatteja
2 rkl oliiviöljyä
2 tl vaaleaa balsamicoa
suolaa ja mustapippuria
1 tl sokeria
Huuhdo ja puolita kirsikkatomaatit. Lado tomaatit laakeaan uunivuokaan. Sekoita öljyseos. Pirskottele se tomaateille. Paahda 225-asteessa noin 15 minuuttia.
Keitä fusillipasta al denteksi.
Ruskista suikaleiksi leikattu pekoni pannulla, mausta ripauksella suolaa.
Valuta pasta ja lisää pekonien joukkoon, lisää mukaan kirsikkatomaatit ja sekoita.
Annostele lautasille, ripottele pinnalle juustoraastetta, basilikaa ja silputtua ruohosipulia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.