lauantai 18. kesäkuuta 2011

Mozzarellasalaatti

Grillasin makkarat uunin grillissä. Vastapainoksi tälle suomalaiselle kesäruualle, josta on muodostunut jo melkein kansallisruoka, sekoitin mozzarellasalaatin. Maistuikohan se makkara hitusen paremmalta salaatin kanssa. Kyllä maistui. Salaatin kokoonpano oli tällä kertaa tämä.
Huomisen hirvipaistin kypsensin jo valmiiksi, siitä lisää huomisen postauksessa.

Mozzarellasalaatti

Tammenlehtisalaattia, rapeaa friseesalaattia, kurkkukuutioita, suomalaista keltaista paprikaa suikaleina,  hunajamelonia suikaleina, kirsikkatomaatteja puolitettuna ja mozzarellaviipaleita.
Kastike vinaigrette (oliiviöljy/balsamico)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.