keskiviikko 24. elokuuta 2011

Juusto-kinkkusalaatti

Tänään tein mieluimmin salaattia kuin salaattivoileipiä. Salaatithan syntyvät nopeasti ja niitä on mukava annostella lautaselleen mehevän leivän kumppaniksi juuri niin vähän tai paljon kuin haluaa.
Salaatissa on; rooman- ja friseesalaattia sekä salanovaa, retikkaa juustohöylällä vedettyinä suikaleina, kuorittua kurkkua, olivviöljy/balsamico-kastike, piimäjuustoa kuutioina, tomaattia lohkoina ja Tammelan riihikinkkua suikaleina, silputtua persiljaa.
Oli ensimmäinen kerta, kun käytin piimäjuustoa salaatissa, mutta ei viimeinen. Mielestäni jopa parempaa kuin mozzarella tai ainakin samanveroista. Tälläkin salaatilla  ja lisäaineettomalla Ullan Pakarin Aurinkopatu-leivällä nälkä lähti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.