lauantai 1. lokakuuta 2011

Mini-mozzarellasalaatti

Lueskelin muutama päivä sitten Harri Syrjäsen  Soppamies-kirjaa. Mieleeni takertui herkullinen salaatti. Tänään toteutin sen. Hyvää oli, käy jopa kevyestä ateriasta.  Muunsin ohjeen sopivan kokoiseksi meille.

Mini-mozzarellasalaatti

1/2 prk ranskankermaa (18%)
2 rkl sitruunanmehua
250 g minimozzarellapalloja
1 rasia kirsikkatomaatteja
basilikaa muutama oksa  silputtuna (tai minttua)
lajitelma salaatteja, esim salanovaa, vihreäkeiju, pehmeälehtinen jääsalaatti
oliiviöljyä, suolaa ja ripaus sokeria

Huuhdo salaatit, kuivaa lingossa ja revi sopivaksi.
Asettele salaatti tarjoiluvadille. Ripsauttele sekaan oliiviöljyä.
Puolita huuhdotut kirsikkatomaatit. Sekoita ranskankermaan sitruunamehu, suola,ja ripaus sokeria.  Sekoita keskenään mozzarellat, tomaatit, basilika ja ranskankerma. Nostele salaattivadin keskelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.