keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Marinoidut kasvikset


Huuhdeltuja, paloiteltuja  ja viipaloituja kukka-, parsakaalia, kesäkurpitsaa ja paprikaa höyrytetään al denteksi. Sekoitetaan ja lisätään mukaan kirsikkatomaatteja ja mustia kivettömiä oliiveja.
Marinadi
1 1/2 dl rypsiöljyä
1/2 dl omenaviinietikkaa
1 iso hienonnettu valkosipulin kynsi
kuivattua persiljaa, basilikaa
pippurirouhetta
Sekoita marinadin ainekset. Kaada kasvisten joukkoon kevyesti sekoittaen. Anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Tarjoa joko sellaisenaan tai grillatun possunkyljen kera. (Tämä possunkylki on ostettu kaupan grillistä.)

2 kommenttia:

  1. Nami,herkulliselta kuulostaa:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tästäkin vinkistä! En ole koskaan marinoinut itse kasviksia, mutta ravintolassa pitänyt niistä erityisen paljon. Taidanpa kokeilla jo huomenna.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.