torstai 5. huhtikuuta 2012

Katkarapu-munasalaatti

Tänään aloitimme pääsiäisen kananmunilla. Valmistin alkuillan kevyeksi illalliseksi katkarapusalaatin.

Katkarapu-munasalaatti
Salaatissa on ;  pehmeää lehtisalaattia huuhdeltuna ja revittynä, kuorittua kurkkua viipaleina, suikaloitua suippopaprikaa, päärynää kuorittuna ja viipaloituna, norjalaisia katkarapuja ja kananmunalohkoja.
Ripautin mukaan neitsytoliiviöljyä.

Kastikkeella on iso rooli tässä salaatissa.
Tuubista aiolivalkosipulimajoneesia. On muuten hyvää, suosittelen.  Kreikkalaista maustamatonta jogurttia, paprikajauhetta aika runsaasti, mustapippuria ja ripaus suolaa. Sekoitetaan. Kastike tarjotaan erikseen.

3 kommenttia:

  1. Katkaravut, jotka eilen ostin ovat ehkä juuri tällaista salaattia varten hankitut:D

    VastaaPoista
  2. Onpas herkullisen näköistä, minulta puuttuu vain tuo majoneesi, huomenna ostoksile ja taidan tehdä samoin.

    VastaaPoista
  3. marke,
    Kannattaa tehdä salaattia katkaravuista, siinä ne ovat parhaimmillaan.

    annekatariina,
    Majoneesia en itse tee, mutta tuo kaupan putkilossa oleva käy loistavasti.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.