sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Salaatteja

Salaatit sopivat juuri nyt ruokaohjelmaamme. Tänään aloitettiin jogurttiaamiaisella hedelmä-marjasalaatin kera. Salaattilinja jatkui  edelleen lounaalla.


Aamiainen
Salaatissa on kreikkalaista kermajogurttia (10%)  ja hyppysellinen stewiaa.  Päälle viipaloituna persikkaa, mansikoita ja melonia.

Lounassalaatit
 Eilisestä jäänyt sillikimara nyt romainesalaatilla.
Kotimaiset tomaatit ovat jo mehukkaita ja sopivan makeita. Tomaateille on pirskoteltu neitsytoliiviöljyä, ripaus mustapippuria, babypinaatin lehtiä ja pilkottua kevätsipulinvartta. 
                    Seuraavaksi  raikkaat melonilohkot.
Juustosalaatissa makeaa friseesalaattia, kurkkuviipaleita, retiisiviipaleita  ja kovaa vuohenjuustoa kuutioina.
Päällä persiljasilppua. Hollantilainen vuohenjuusto oli erinomaista. Kastikkeena neitsytoliiviöljyä.
Jälkiruokasalaattina lohkottuja mansikoita mascarpone-kermavaahdossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.