keskiviikko 1. elokuuta 2012

Vihreävalkoinen salaatti pekonilla

Kävimme Opetusravintolassa lounaalla. Siellä oli sopivaa ruokaa, rakuunabroileria ja kasviksia. Salaattipöydästä löytyivät raikkaat salaatit. Sieltä valitsin lisukkeet myös broilerileikkeelle.
Niinpä illalla etsin jääkaapista salaattiainekset ja sekoitin vihreävalkoisen salaatin. Päivälenkillä pistäydyin  lähikaupassa ostamassa kruunupyyläistä possun kylkeä, josta tiristin valurautapannulla rasvat pannulle.
Rapeaksi paistettu pekoni on herkkuani ja se sopii salaatin kanssa hyvin.

Vihreävalkoinen salaatti pekonilla
Jääkaapista keräsin salaattiin; friseesalaattia, rucolaa, kesäsipulia, kypsää kukkakaalia, varsiselleriä, hunajamelonia, kurkkua ja fetajuustoa. Kastike oliiviöljy (neitsyt), tumma balsamico, suola, mustapippuri, sokeri. sekoitettuna.
Ja pitäähän se rapea pekonikin päästä kuvaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.