tiistai 27. marraskuuta 2012

Juustokeitto

Olen lepäillyt kovassa flunssassa. Eikä näytä vielä hellittävän.
Tänään oli veto poissa, mutta jotain ruokaa oli tehtävä.
En jaksanut köhivänä raahautua lounastamaan kaupungille.
Niinpä delegoin ruoanvalmistuksen miehelleni.
Annoin ohjeet helpommasta päästä,
juustokeitto sopi  tälle päivälle.
Se sopi myös minulle, kurkku on kuin raastinlauta, jokainen nielaisu koskee.

Juustokeitto

7 dl kasvislientä fondipalasta
puolikas Koskenlaskijaa (Voimakas)
8 viipaletta metvurstia kuutioina
persiljaa
Kiehauta kasvisliemi, paloittele juusto sulamaan.
Tarkista maku. Mitään mausteita ei tarvittu.
Lisää lopuksi metwurstikuutiot ja persiljaa.
Joskus voi näin yksinkertainen maistua tosi hyvältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.