tiistai 22. tammikuuta 2013

Aamiainen, lounas ja päivällinen

Aloitan päivän turkkilaisella jogurtilla.
mukana marjoja ja hedelmiä, pähkinöitä ja siemeniä.
Tänään  lisäsin mukaan kuoritun päärynän lohkoja, turkkilaista jogurttia, 
saksanpähkinöitä murskattuna ja punaisia viinimarjoja.
Tällä mennään lounaaseen, se syödään noin klo 13.00.
Tänään lounaalla syötiin eilistä kukkakaali-palsternakkakeittoa.

Pannukakkua sienillä ja mustikoilla
3 kananmunaa ja yksi keltuainen
2 rkl ruokokidesokeria
6 dl maitoa
1/2 prk maitorahkaa
reilu tl ruususuolaa
4 dl tattarijauhoja
1 dl jytte jauhoja gluteeniton
2 tl psylliumia
50 g sulatettua voita

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää maito ja rahka.
Sekoita kuivat aineet ja suola ja lisää munamaitoseokseen.
Lisää lopuksi voisula. Anna taikinan vetäytyä 15 min.
Paista uunin 200-asteessa.
Sienimuhennos
Sulata pakastetut kangasrouskut  huoneenlämmössä. Siivilöi neste pois.
Silppua sipuli ja kuullota voissa pannulla, lisää sienisilppu ja jatka kuullottamista.
Lisää 2 rkl kermaa ja mausta suolalla.
Jälkiruokana pannukakkua ja fariinisokerilla makeutettuja mustikoita.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.