keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Juusto-paprikasalaatti

Pitkästä aikaa korvasin illallisen salaatilla.
Pitäisiköhän vielä ennen nukkumaanmenoa
ottaa jääkaapista jotain pientä purtavaa.
Salaatissa oli kyllä proteiinia ja hiilihydraatteja,
mutta ehkä ei riittävästi. Juustoa ja omena, se sopisi syötäväksi vielä.

Juustopaprikasalaatti 
Olen ottanut tavakseni, että lisään salaattikulhon pohjalle kastikeainekset.
Tähän salaattiin neitsytoliiviöljyä, tuoretta sitruunamehua puristettuna, ripaus sokeria.
Sekoitan kastikkeen. Lisään kulhoon huuhdellut ja revityt salaatinlehdet ja 
pyöräytän niitä kastikkeessa. Sen jälkeen lisään viipaloidut kurkut ja suikaloidun paprikan.
Vielä pirskotan päälle öljyä ja sitruunamehua ja sekoitan sevyesti.
Lopuksi kuutioitua juustoa, nyt se oli emmentalia. 
Paahdoin kuitupitoista 100%:sta ruisleipää pannulla ja lisäsin ne lopuksi salaattiin.
Yksinkertainen ja maukas arkisalaatti. 
Pitihän minun muutakin laittaa, mutta se jäi. 
Paistoin pienen juustokakun uunissa huomisia vieraita varten. Siitä huomenna.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.