torstai 24. tammikuuta 2013

Lämmin salaatti entrecoteepihvillä

Entrecoteepihvit ovat minulle parhaasta päästä.
Valmistin pihveille lämpimän salaatin.
Oikeastaan puoliksi lämpimän, sillä vuonankaalisalaatti oli kylmää samoin feta.
Palsternakka ja kesäkurpitsa taas kypsennettyjä ja lämpimiä.

Lämmin salaatti ja entrecoteepihvit  

Aloita salaatin valmistamisella.
Kuori ja leikkaa viipaleiksi palsternakka.
Huuhtele pala kesäkurpitsaa ja leikkaa viipaleiksi.
Aseta kiertoilmauuni 200-asteeseen.
Ripottele kesäkurpitsaviipaleille oliiviöljyä ja ruususuolaa.
Laita palsternakka- ja kesäkurpitsaviipaleet matalareunaiseen uunivuokaan.
Paahda kunnes ovat kypsiä, noin 15 minuuttia.
Paahda pannulla auringonkukansiemenet.
Huuhtele vuonankaali, kuutioi feta.
Laita salaatti tarjoiluvatiin, sekoita mukaan oliiviöljy-sitruunakastike.
Lisää muut ainekset ja lopuksi siemenet,
Ota pihvit huoneenlämpöön puoleksi tunniksi ennen paistamista.
Nuiji ja mausta pihvit mustapippurilla ja ruususuolalla.
Kuumenna voinokare pannulla paahteiseksi.
Paista ohuehkot pihvit kypsiksi, noin 2 minuuttia per puoli.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.