perjantai 5. huhtikuuta 2013

Parsakaali-papusalaatti

Menen vain suoraan asiaan eli salaattiin.

Parsakaali-papusalaatti 


Raaka-aineet
Isohko parsakaali, valkoisia purkkipapuja, makeaa friseesalaattia.

Huuhtele parsakaali ja pilko se nupuiksi. Höyrytä al denteksi, 
siirrä parsakaali pariksi minuutiksi kylmään veteen kypsymisen pysäyttämiseksi..
Valuta purkkipavut.  Huuhtele ja linkoa friseesalaatti.
Sekoita kastike - 3 rkl puristettua sitruunamehua, 4 rkl neitsytoliiviöljyä,
mustapippuria, ruususuolaa, chilihiutaleita.
Yhdistä kaikki salaattiainekset.
Tarjoa lisäksi hyvää mozzarellaa ja tummia viinirypäleitä.



4 kommenttia:

  1. Niin yksinkertaista ja herkullisen näköistä!

    VastaaPoista
  2. Ai ai... herkkua.
    Sinulta saa aina niin ihania ohjeita.Kiitos tästäkin.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Tupu, on mukava, että käväiset meillä Kotona.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.