keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Broileria uunissa hauduttaen

Hellepäivään sopivat sekä vesimeloni että ananas.
Salaatista tuli osittain itsekoottava, kun pilkoin
kokonaisen ananaksen ja puolikkaan vesimelonin ruokapöytään.
Ruokailuporukka kasasi innolla perussalaattiin mukaan melonia ja ananasta.
Valitsin varhaisperunoille broileria, jonka kypsytin uunissa.
Hyvin sopi hieman eksoottinen broileriruoka perunoillekin.

Broileria uunissa hauduttaen
Meloni-ananassalaatti
4 maustamatonta broilerin rintafilettä
rypsiöljyä
runsas 1 tl ruususuolaa
2 tl currya
1 tl chiliä ja 2 tl paprikaa
2 rkl hunajaa ja 2 rkl sitruunamehua
1 tlk kookosmaitoa
suurustamiseen maizenaa
Paloittele broilerifileet isohkoiksi paloiksi.  Ruskista kevyesti broilerifileet pannulla,
 lisää mukaan mausteet. Nosta broilerit uunivuokaan. Huuhtele pannuliemi mukaan.
Lisää sitruunamehu ja hunaja sekä kookosmaito.
Kypsennä uunin 150-asteessa kannen alla noin 40 minuuttia.
Suurusta pataruoka loppuvaiheessa maizenalla. 
Tarjoa uunibroileri varhaisperunoilla ja meloni-ananassalaatilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.