keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kesäistä salaattia - vadelmaomenatrifle

Tänään kiirehdin sinne tänne, lounaskin siirtyi  varsinaisen lounasajan ohi. 
Suunnittelimme ravintolalounasta, mutta se tyssäsi pysäköintikiekkoon.
Unohdimme sen kokonaan ja palasimme autolle ja hurautimme kotiin.
Jääkaapista löytyi lähes kaikki, mitä tarvitsin pikalounaaseen,
joka syntyi 15 minuutissa. Jälkiruoka nautittiin vasta illalla.

Kesäistä salaattia
Friseesalaattia, kevätsipulia, paprikakuutioita, kurkkukuutioita, kesäporkkanaraastetta.
Kylmäpuristettua oliiviöljyä, ruususuolaa, ripaus sokeria, puristettua sitruunamehua.
Päälle revittyä mozzarellaa. Lopuksi vielä  paistettua kananmunaa.
Olen tykästynyt paistettuun kananmunaan, se sopii hyvin salaatin kera.
Saaristolaisleipää.

Vadelmaomenatrifle
Pikkuleipämurustetta, stevialla makeutettua pakastettua omenahilloa, turkkilaista jogurttia,
vadelmia soseutettuna, kermavaahtoa ja viimeisenä vadelmia.
Nostele raaka-aineet kerroksittain tarjoilulaseihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.