perjantai 12. heinäkuuta 2013

Peruna-kasvislautanen

Varhaisperunoissa on vielä se uuden perunan upea maku.
Keitettyinä ja voin kera ne ovat parhaimmillaan .
Tänään kokosin kasviksia perunan rinnalle.

Peruna-kasvislautanen
Ruususuolarakeilla maustetussa vedessä keitetyt varhaisperunat
sulattavat sopivasti alle asetetun voiviipaleen. 
Lisäkkeinä voissa pannulla paistetut kesäsipulit ja
kesäsipulin paistetulla varsisilpulla ja sokerilla maustetut tomaattilohkot.
Friseesalaatti on maustettu ruususuolalla, kastikkeena oliiviöljyä ja sitruunasta puristettua mehua,
lisäksi lohkottua kurkkua ja persiljasilppua.
Tämä on hyvää ja yksinkertaista kesäruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.