torstai 23. tammikuuta 2014

Appellsiini-juustorahka

Appelsiinit ovat juuri nyt mehukkaita ja edullisia.
Niitä tulee syötyä joka päivä. Tänään nautimme appelsiinit
jälkiruoassa. Jääkaapissa oli maustamaton  4,7 rasvaprosentin rahka.
Juuri sopivan pehmeänmakuista jälkiruokaan.Kermaa ei ollut, mutta 
sopivasti 200 g appelsiinituorejuustoa. Se sopi nyt erittäin hyvin osaksi 
jälkiruokaa. Hyväähän tästä tuli.

Appelsiini-juustorahka

2 appelsiinia
2 dl rahkaa
200 g appelsiinituorejuustoa
4 rkl juoksevaa hunajaa
2 rkl tomusokeria

Pese appelsiinit hyvin. Purista appelsiinien mehu kulhoon.
Sekoita keskenään rahka, tuorejuusto ja hunaja.
Lisää mukaan mehu ja tomusokeri. Sekoita tasaiseksi.
Annostele ja nosta kulhot jääkaappiin vähintään tunniksi.
Leikkaa appelsiiniviipale annoksille ja nostele päälle 
sulaneita vadelmia, ripota hieman tomusokeria pinnalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.