keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Pastasalaatti


Pitkästä aikaa tein lämpimän pastasalaatin. Yhdistin kylläkin kylmän
salaatin  mukaan. Lämmin ja kylmä ovat sulassa sovussa erillään salaatissa.
Pikkumakaronia oli valmiiksi keitettynä jääkaapissa ja yhdistin sen 
mukaan sekä kesäkurpitsaa että omenaa.

Pastasalaatti

Kylmä salaatti
Pehmeää friseetä, kevätsipulia silputtuna,
suippopaprikaa paloiteltuna, kurkkua viipaleina, tuoretta persiljaa
Sekoita joukkoon mustapippurirouhetta, suolaa ja kylmäpuristettua oliiviöljyä.
Levitä salaatti laakean kulhon reunoille.
Lämmin salaatti
Keitettyä pastaa, kesäkurpitsakuutioita, omenakuutioita.
Lisää pannulle tilkka rypsiöljyä. Lisää pasta, kesäkurpitsa ja omena pannulle.
Kypsytä keskilämmöllä  5 minuuttia. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
Sekoita kastikkeeksi ranskankermaa, notkista maidolla.
Mausta paprikalla, mustapippurilla ja suolalla.
Sekoita kastike pastasalaattiin pannulla. 
Nosta salaatti vadin keskelle. Lisää pinnalle juustokuutioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.