keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Lämmin punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Vuohenjuusto ja punajuuri ovat hyvä pari.
Makumaailma on loistava kaikessa yksinkertaisuudessaan.
Lisäsin mukaan vielä hunajamelonia, sen olin unohtaa.
Puolessa välissä ruokailua huomasin viipaloimani  hunajamelonin.
Kypsensin vielä salaatin seuraksi riisiä.

Lämmin punajuuri-vuohenjuustosalaatti

 Keitä punajuuret suolalla maustetussa vedessä. 
Kuori ja leikkaa lohkoiksi.
Laita uunivuokaan. Ripauta  mukaan timjamia ja juoksevaa  hunajaa.
Päälle kuoretonta vuohenjuustoa paloina. Lopuksi persiljasilppua.
Kypsennä 200-asteessa noin 15 minuuttia.
Keitetty naturel riisi oli hyvä kumppani tälle salaatille.
Kesken aterioinnin huomasin keittiötasolle jääneet viipaloidut hunajamelonit.
Sopivasti ehtivät vielä salaatille.  Raikas lisä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.