tiistai 13. toukokuuta 2014

Tomaatti-kookoskeitto

 Eilen syötiin mahdottoman hyvää tomaattikeittoa. Lämmintä keittoa, jota ei tarvinnut 
kuitenkaan keitellä yhtä minuuttiakaan.

1 tlk Mutti tomaattimurskaa
1 tlk kookosmaitoa
1/2 dl öljyyn säilöttyä aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna + hieman öljyä mukana
saa olla enemmänkin, mutta minulla oli purkin pohjalla vain tämän verran
2 rkl makeaa tekemääni tomaattihilloa
1 rkl puristettua sitruunamehua
1 tl oreganoa ja ripaus mustapippurirouhetta
1 rkl persiljasilppua
Sekoita kaikki ainekset kattilassa. Kuumenna keitto kiehumapisteeseen.
Paloittele keittoannoksille mozzarellaa (Juustoportin) ja ripottele päälle yrttejä,
sitruunamelissaa, rosmariinia...
 Kerrataan vielä muttia, kookosmaitoa, valkoisessa kulhossa aurinkokuivattua tomaattia,
hillopurkin pohjalla tomaattihilloa, sitruunaa, persiljaa ja sitruunamelissaa, rosmariinia.
Köyhältä näyttää ilman mozzarellaa ja yrttejä

3 kommenttia:

  1. Nyt alkoi makuhermoja kutkuttamaan - mikähän olisi hyvä korvaamaan tuon sinun hillosi?

    VastaaPoista
  2. Ihanat kuvat <3 Ihanan kuuloinen keittokin!

    VastaaPoista
  3. Lady,
    Ellei tomaattihilloa ole, voi makua pyöristää ripauksella ruokosokeria.

    Anne Malia,
    Keitto oli hyvää.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.