lauantai 12. heinäkuuta 2014

Haukifileet kasviksilla

Kala on sopivaa kesäruokaa. Hauki on hyvin miedonmakuinen kala, joten tällä kertaa
mausteena on vain suolaa ja tuoretta tilliä. Paistamisessa käytin voita,
 joka mielestäni korostaa hyvin kalan mietoa makua.  

Höyrytin lisukkeeksi kesäporkkanoita ja kukkakaalia.
Porkkanoille lirutin hieman hunajaa ja kukkakaalille rouhaisin mustapippurirouhetta.

Kastikkeeksi sekä kasviksille että kalalle sopii tällä kertaa
ranskankerma/kermaviili. Mausteiksi tuoretta vihreää kesäsipulinvartta
ja silputtua tilliä sekä ripaus suolaa.
Mukavaa viikonloppua kaikille.

2 kommenttia:

  1. Hauki onkin parasta voissa paistettuna - ja aika moni muukin kala;)
    Itse voisin elää koko kesän kalalla - ja melkein talvenkin;)
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kala on meilläkin joka viikkoista ruokaa useampana päivänä. Se on kevyttä ja hyvää. Voita käytän kalan paistamiseen ja uunikalaan aina.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.