tiistai 21. lokakuuta 2014

Meetvurstipizza

 Valmistin tänään pizzan tavalla - mitä kaapista löytyi.
Pizzanteko oli nopeaa, sillä pohja oli jo valmiina. Ostin hyvin pizzapohjaksi
sopivan Lapinrilla tuoreen pizzapohjan. Enkä pettynyt, ostan toistekin. 
Kaapista löytyi meetvurstia, mutti tomaattisosetta, oliiveja, kirsikkatomaatteja,
päärynää ja mausteita sekä juustoa.

Laita pizzapohjat (3 kpl) leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
Levitä pinnalle tomaattikastike Mutti (210g). Rouhaise hieman mustapippuria.
Suikaloi meetvursti (100g) ja levitä pizzapohjalle.
Ripottele pinnalle juustoraastetta, käytin emmentalia, sekä oreganoa.
Puolita vihreät oliivit ja kirsikkatomaatit. Levitä ne pizzapohjalle.
Erittäin hyvin tässä vaiheessa sopi lisätä mukaan makeahkoa kuorittua päärynää
kapeina viipaleina.  Paista uunin 220-asteessa 6 minuuttia.
Lopuksi lisää pinnalle tuoretta basilikaa.

Pohja oli ohut, mutta rapea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.