keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Kukkakaalisalaatti ja possunkylkeä

 Lomamatka häämöttää  ja perjantaina startataan auringonlämpöön.
Tyhjensin jääkaappia tänäänkin. Salaattiaineita löysin yllin kyllin.

Kukkakaalisalaatti

Kukkakaali sopii pienittynä ja kypsentämättömänä hyvin salaattiin.
Se oli tänään pääraaka-aine salaatissa. Huuhtelin sen ja pilkoin aika pieniksi.
Seuraavaksi pilkoin suippopaprikan ja viipaloin kurkkua.
Kasasin ainekset lautaselle ja viimeisenä lisäsin vielä friseetä.
Ripaukset suolaa ja sokeria sekä hyvää oliiviöljyä.
Yksinkertaista ja raikasta.
 

Ruokakaupan grillistä ostin palan grillattua possunkylkeä.
Se oli ehkäpä hieman liikaakin kypsytettyä, mutta ylikypsänä mureaa.
Annoksesta tuli ainakin parempi kuin grillien hampurilaiset tai muut vastaavat.
Tämä ruoka valmistui myös nopeammin kuin grillikäynti jonotuksineen olisi kestänyt.
Suosittelen kaupan grilliä ja itsetehtyä nopeaa salaattia, jos on pulaa ajasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.