maanantai 17. marraskuuta 2014

Vuohenjuustosalaattia ja eilistä pataa

 Salaatilla saa eiliset ruoat uuteen hehkuun.
Pyöräytin sekasalaatista makoisan salaatin. Lisäsin mukaan vain kurkkua, salaattisipulia
ja suippopaprikaa. Se riitti, koska salaatissa itsessään on sopivasti makua rucolasta
ja muista salaatin vihanneksista.
Päälle ripaukset sokeria ja suolaa sekä hyvää oliiviöljyä.
Minulla oli vielä käytettävissä iso vuohenjuustokiekko. 
Sen viipaloin ja grillasin uunivastuksen alla kevyesti.
Loistava lisä sekä salaatille että eiliselle syksyiselle pataruoalle.
Lämmitin pataruoan samassa uunissa, jossa grillasin juuston.

Juusto on osittain sulanut pehmeäksi ja mikä parasta se on lämmin.
Maistui juuri sopivalta pataruoan ja salaatin kanssa.
Tämä ateria oli hyvää ja helppoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.