perjantai 27. maaliskuuta 2015

Omena-vaniljarahkaherkku

Tänään herkuttelimme terveellisellä jälkiruualla.
Hyvin uskon näin, koska sokeri oli minimissään eikä rasvaakaan
 rahkassa ollut kuin 7/100.
Jälkiruuan kokoaminen on yksinkertaista. Aikaa kului omenien kuorimiseen
ja pilkkomiseen. Kuorin usein ulkolaiset omenat ja etenkin, kun kypsennän ne.

4 omenaa kuorittuna ja pilkottuna
2 rkl ruokosokeria
4 tl kanelia ja 1 tl kardemummaa
2 rkl mantelirouhetta
Sekoita kaikki ainekset. Kaada ne uunivuokaan.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes omenat ovat pehmeitä.
Anna omenoiden jäähtyä.
2 prk vaniljarahkaa
Kokoa annokset.
Vaniljarahkaa, omenakuutioita, vaniljarahkaa,
muutama vadelma ja mantelirouhetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.