keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Jauhelihapasta

 Jauhelihapasta on jo klassikko. Teen sen aina omalla tavallani,
erilaisin muunnoksin riippuen inspiraatiosta ja siitä mitä kaapeista löytyy.
Niin tein nytkin.

Täysjyväspagettia keitetään runsaassa suolalla maustetussa vedessä noin 9 minuuttia.
Valmista kastike. Ruskista nautajauheliha (10%) rypsiöljyssä.
Mausta: chiliä, paprikaa, mustapippuria, suolaa
Murusta kerma/vesitilkkaan puolikas kasvisliemikuutiosta.
 Lisää jauhelihan joukkoon ja anna kypsyä hetki.

Annostele spagetti lautasille, lisää päälle jauhelihaseos.
Lisää päälle kevätsipulisilppua ja pieniä luumutomaatteja lohkottuina

  


2 kommenttia:

  1. Yksinkertaisen kaunis annos :) Jauhelihapasta on kyllä ainainen suosikki arkiruoista!

    VastaaPoista
  2. Niin on, se on nopea ja aina maistuu eri versioin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.