torstai 21. tammikuuta 2016

Pulled Beef - revittyä lihaa

Tänään laiskottelin ruuanteossa. Ostin Jensen's Klassiska Pulled Beef -lihaa
Sämpylöitä ei ollut, joten nautimme pulled beefin perunamuusilla ja salaatilla.
Täytyy myöntää, että pakkauksen mukana ollut yrttimarinadi pilasi koko aterian.
Siinä on se teollisuusmaku, josta en pidä. Voi kun olisin tiennyt  enkä olisi sitä käyttänyt.
Itseasiassa liha kotona kypsytettynä mieluisia mausteita käyttäen on maistuvampaa.
Helppohan tämä ruoka oli ja nopeaa. Lihaa kuumennettiin uunissa 30 minuuttia.
Salaatti oli hyvää, se raikasti ateriaa.   



 Nosta uunivuokaan liha, kaada päälle paketissa oleva hyytynyt neste.
Peitä vuoka foliolla ja pistele haarukalla folioon reikiä.
Paista uunin 180-asteessa n 30 minuuttia. Revi liha haarukoita käyttäen paloiksi.
Kaada jos haluat marinadi lihan joukkoon.

Kokoa salaatti. 
Friseetä, varsiselleriä pilkottuna, kirsikkatomaatteja, klementiini paloina.
Ripaus suolaa ja oliiviöljyä
 
Liha näyttää revittynä olevan ihan ok.

2 kommenttia:

  1. Onpas hyvä, että kokeilit tuota "valmislihaa". Parasta tehdä itse, Taginessa onnistuu aika hyvin. Salatti näyttää raikkaalta ja hyvältä.

    VastaaPoista
  2. Ajattelin, että kerron mielipiteeni. Olihan tiskissä muita pulled vaihtoehtoja, niiden kohdalta ei minulla ole kokemuksia.
    Toisaalta valmistan vastaisuudessa kuitenkin itse.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.