sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Entrecote salaatilla ja riisillä

 Tänään valmistin pihveistä suosikkini eli entrecote-pihvin.
Tämäkin on nopea herkku. 
Nuijin omalla "nyrkilläni" pihvin tasaiseksi. Annoin sen levätä
huoneenlämmössä noin tunnin verran. kuumensin pannulla tilkan rypsiöljyä ja
kasvislevitettä. Lisäsin mukaan pari valkosipulinkynttä.
Sitten oli pihvin vuoro päästä kuumalle pannulle paistumaan.
Pyöräytin päälle suolaa ja mustapippuria.
Pihvi paistui kuumalla pannulla n 3+3 minuuttia. Siirsin sen lepäämään folioon n 10 minuutiksi.

Mutta ihan ensimmäiseksi sekoitin salaatin.
Friseetä, keräsalaattia, kurkkua, suippopaprikaa, kirsikkatomaattia,
suolaa, pippuria, oliiviöljyä ja päälle pähkinämurskaa.
 
 Riisin keitin kasvisliemessä lisukkeeksi.

Kaikki lukijoistani ei käy instatililläni, joten avaan tänne joitakin kuvia.
Kuvassa ruokailutila, jossa nautimme ruuasta aina viikonloppuisin ja usein arkipäivisinkin.
Arkena tulee aterioitua vasemmalla olevalla tasolla, jota ei nyt näy kuvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.