tiistai 3. toukokuuta 2016

Lounasrieskarullia ja parsaa munakkaalla

 Eilen valmistin nopean lounaan, joka oli herkullista ja hyvää. Parsa ei voi olla
kuin hyvää. Paistoin naturell munakkaan, se vaan sopii niin hyvin parsalle.

Nippu parsaa, joka huuhdotaan, poistetaan kovat kannat.
Vedetään kuoret pois tyvipäästä.
Kiehautetaan vesi kasarissa ja ripautetaan hieman suolaa mukaan.
Nostetaan parsat kypsymään kannen alle noin 2-3 minuuttia.
Kaadetaan vesi pois ja annetaan parsojen odottaa hetki kannen alla.

Paistetaan munakas, 2 kananmunaa, 2 rkl maitoa,  ripaus suolaa  ja mustapippuria.
Kypsensin kääntäen molemmin puolin.
Sujautetaan munakas lautaselle. Nostellaan päälle parsat. 
Lopuksi raastetaan pinnalle parmesaanilastuja.
Ja sitten syödään.
    
Tänään pyöräytin lounaaksi rieskarullia. 
Ei mitään cocktailrullia, vaan  lounasrullia. Käytin Fazerin rullarieskaa.

Lounasrieskarullat  6 kpl
3 rullarieskalevyä
levitteeksi ranskankermaa
mustapippuria ja paprikajauhetta
rucolaa, kapriksia
kylmäsavuhärkää suikaleiksi hienonnettuna
Levitä ranskankerma veitsellä rieskalevylle.
Lisää mausteet. Levitä pohjalle rucolaa ja kapriksia
Lisää päälle savuhärkää.
Rullaa rieskat pitkältä sivulta rullaksi. Puolita.
Yhteen rieskaan lisäsin ennen savuhärkää viipaloitua mozzarellaa.
Hyvää ja nopeaa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.