sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Parsakaalipasta

 Luomuparsakaali pääsi tänään pastan joukkoon.
Tämän luomun kohdalla on sanottava, että maku oli todella  pehmeämpi ja 
täyteläisempi kuin eiluomussa. Pasta sopi oikein hyvin parsakaaliin.
Lisäsin vielä mukaan pilkottua ylikypsää kinkkua, sen voi jättää pois jos haluaa 
kasvisversion. Juustoraasteen asemasta käytin pastan päälle hienonnettua 
parsakaalin vartta. 

n 300 g nupuiksi pilkottua parsakaalia
1 valkosipulinkynsi raastettuna
ripaus suolaa ja mustapippurirouhetta
2 rkl rypsiöljyä ja 2 rkl puristettua sitruunamehua
Levitä nuput uunivuokaan ja lisää sekoittaen  mausteet, öljy ja sitruunamehu
Kypsennä 200-asteessa noin 10 minuuttia.

Keitä tagliatellepasta suolalla maustetussa vedessä.

Jos haluat, kuutioi n 1 dl ylikypsää korppukinkkua.
Paista kinkkukuutiot  kevyesti pannulla. 
Lisää pannulle uunissa kypsyneet parsakaalinuput.

Valuta pasta, lisää 1 rkl oliiviöljyä ja sekoita mukaan parsakaalikinkkuseos.
Annostele ja lisää pastan päälle "raakaa" pienittyä parsakaalivartta  

Tämä oli hyvä pasta, kannattaa kokeilla 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.