lauantai 10. syyskuuta 2016

Paneroidut kalkkunafileet ja tomaattisahramikastike

 Tänään oli kalkkunafileiden vuoro pitkästä aikaa.
Paneerasin fileet ja paistoin pannulla. Kypsymisaika noin 6-8 minuuttia.
Lopputulos oli murea ja maukas.

480 g kalkkunan fileitä maustamattomina
kuivaa fileet talouspaperilla ja nuiji kevyesti
 mausta 1 tl suolaa ja muutama rouhaisu mustapippuria
5 rkl dijon sinappia ja 1 tl hunajaa sekoita
1 dl täysjyväkorppujauhoja
Sivele fileet sinapilla ja pyöräytä korppujauhossa
Paista voi/öljyseoksessa n 3-4 minuuttia per puoli

Kastike
1 prk ranskankermaa
2 rkl tomaattiketsuppia
2 tl sahramia
2 rkl persiljaa
Sekoita ainekset. 


Kypsytä lisukkeeksi uunissa mausteiset perunalohkot.

2 kommenttia:

  1. Niin herrrkullisen näköistä :P http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos käynnistäsi. Pistäydynpä myös blogissasi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.