tiistai 20. syyskuuta 2016

Sitruunaiset broilerinperhosfileet

 Ostin jyväbroilerin perhosfileet. Kypsensin sitruunaviipaleilla täytetyt
fileet ensin pannulla ja lopuksi uunissa. Fileistä tuli oikein mehukkaat ja herkulliset.
Salaattiin paahdoin tomaatit pannulla ja lisäsin omenaa sekä vastapoimittuja luumuja.

360 g (2kpl) perhosfileitä
Ota fileet huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen valmistamista
Pyyhi fileet talouspaperilla
Mausta, suolaa, currya ja mustapippurirouhetta.
1 sitruuna, pese huolellisesti ja leikkaa viipaleiksi 
Työnnä viipaleet fileen taskuun.
Lisää pannulle voi/öljyseosta ja timjamia sekä rosmariinia
Nosta fileet kuumalle pannulle . Ruskista molemmilta puolilta
Nosta fileet uunivadille ja anna kypsyä 180-asteessa n 10 minuuttia.

Keitä lisukkeeksi riisi kasvisliemessä.

Sekoita salaatiksi frisee, omenakuutiot, paahdetut tomaattilohkot, 
tuoreet luumut, lisää ripaus oliiviöljyä, sokeria, mustapippuria ja sitruunaviipaleita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.