tiistai 8. marraskuuta 2016

Papusalaatti ja pasta

 Lounas tänään valmistui nopeasti raaka-aineista, jotka odottivat
kaappien kätköissä. Pasta oli ns extra, löysin paketista 3 dl  fusillipastaa
Siitä syntyikin maistuva pasta yksinkertaisella tavalla.

Papusalaatti
pehmeää friseesalaattia, pilkottua aurinkokuivattua tomaattia ja sen öljyä kastikkeeksi,
pala kurkkua kuutioina, valkoisia papuja huuhdeltuna, tomaattia lohkoina ja
ripaukset suolaa ja mustapippuria
Lisäksi vielä kananmunalohkoja.
 
Pasta
Fusillipastaa keitettynä ja valutettuna n 5 dl
2 rkl hyvää oliiviöljyä, 1 iso valkosipulinkynsi raastettuna,
n 1 dl juustoraastetta + tilkka ruokakermaa
Sekoita kevyesti  

Hyvää ja helppoa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.