tiistai 20. joulukuuta 2016

Mausteinen papu-kasviskeitto

 Punainen keitto maistui tänään hyvältä. Aurinko paistoi ja tuntui
melkein kesäiseltä tätä mausteista keittoa syödessä.
Toisaalta punainen väri sopii myös jouluun, joten tuli myös jouluinen tunnelma.

Papu-kasviskeitto

1 sipuli pilkottuna, 2 isoa valkosipulinkynttä pilkottuna
1 tl juustokuminaa
1 tl öljyä
5 dl kasvislientä
1 prk mustasilmäpapuja huuhdeltuna
1 prk tomaattimurskaa
kourallinen luumutomaatteja pilkottuna
2 rkl tomaattipyrettä
1 rkl fariinisokeria
ripaus cajunmaustetta, 1 tl basilikaa, muutama rouhaisu mustapippuria
n 100 g pakastekasviksia
annoksille raejuustoa ja rucolaa
Kuullota pannulla sipulit ja juustokumina.
 Kiehauta kasvisliemi ja lisää  huuhdellen pannulta sipulit kattilaan.
Lisää tomaattimurska, tomaattipyree ja pavut.
Lisää luumutomaatit ja fariinisokeri sekä mausteet.
Anna kiehua n 5 minuuttia ja lisää pakastekasvikset.
Anna kiehua vielä reilu 5 minuuttia.
Annostele ja lisää lautasille raejuustoa ja rucolaa.

Kokeile tätä helppoa ja  nopeaa keittoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.