maanantai 24. heinäkuuta 2017

Lehtikaali-juustokeitto

 Tänään valmistui maukas keitto. Keittoon tarvittiin raaka-aineita kovin niukalti,
kasvislientä, lehtikaalia ja porkkana sekä Ruoka Koskenlaskijaa ja hieman sokeria.

Lehtikaali-juustokeitto 2-3 annosta

5 dl kasvislientä kiehautettuna kuutiosta
1 isohko porkkana pestynä ja karkeaksi raastettuna
reilu 2 dl pilkottua lehtikaalta
1/2 rkl sokeria maukua pyöristämään 
1 prk 250 g maustamaton Ruoka Koskenlaskija
Lisää kiehuvaan kasvisliemeen lehtikaali ja porkkanaraaste sekä sokeri.
Anna kiehua 8-10 minuuttia. Soseuta. Lisää Koskenlaskija.
Anna kiehua hiljakseen sekoittaen, kunnes juusto on täysin sulanut keittoon.
Tarkista maku, tämä keitto ei tarvitse mielestäni suolaa.
Lisää annoksille pienittyä persiljaa.

Keiton kanssa sopii ruisleipä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.