sunnuntai 6. elokuuta 2017

Hirvikäristys

 Tänään oli illallisena hirvikäristys lisukkeineen.
Haudutettu käristys oli murea ja maukas. Riistaruoan maku on intensiivinen,
joten sopivan kypsät ja miedonmakuiset luumut täydensivät sopivasti riistan makua.  

Hirvikäristys
 600 g käristyslihaa
2 rkl rypsiöljyä
4 dl lihalientä
1 tl  suolaa ja 1 tl kuivattua timjamia
ripaus mustapippurirouhetta
Kuumenna öljy kasarissa.Lisää käristysliha pienissä erissä.
Liha saa hieman ruskistua. Mausta.
Lisää lihaliemi ja hauduta kannen alla noin 40 minuuttia.
Lisukkeina
Keitetyt peruna- ja porkkanalohkot, luumut sekä kirsikkatomaatit  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.