torstai 1. helmikuuta 2018

Siskonmakkarapata

K-kaupassa luin Ruoka-lehteä ja ostin tarvikkeet pataruokaan.
Tosin hieman muuntelin reseptiä kotona mieleisekseni.
Tämä ruoka oli helppoa ja hyvää. Jää ruokalistalleni.

Siskonmakkarapata 

1 pkt 400g siskonmakkaroita
1 iao sipuli hienonnettuna 
2 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rs ruskeita herkkusieniä pilkottuna
2 rkl rypsiöljyä
2 dl vettä + 1/2 lihaliemikuutio
1 tlk/390g Mutti tomaattimurskaa 
1 ps/65g babypinaattia luomu huuhdottuna
2 laakerinlehteä
1 tl rakuunaa
muutama pyöräytys mustapippuria

Kuumenna öljy isossa pannussa
Kuullota hienonnetut sipulit pannulla Purista pannulle siskonmakkarat. 
Anna paistua, kunnes saavat hieman väriä.
Lisää pilkotut herkkusienet ja ruskista hetki. Lisää lihaliemi, tomaattimurska,
laakerinlehdet, rakuuna, mustapippuri ja babypinaatti 
Sekoita ja hauduta  n 15 minuuttia
Tarjoa makkarapata esim perunamuusin kera.. 




1 kommentti:

  1. Kiitos kivasta reseptistä, tämä oli jäänyt minulta Ruoka-lehdestä ihan huomiotta. Helppoa ja hyvää arkiruokaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.